Limtilberedningsudstyr

more

Lønarbejde – Produktion af pulverblandinger

more

Flydende Lamineringslime

more

Pulver lamineringslime

more
Pulver lamineringslime

WIAC’s miljøvenlige pulver limprodukter anvendes til laminering af massivpap, kachering og paprør.

Product types:

 • PVOH baserede til vandfaste emballager
 • Dextrin baserede blandinger til bl.a. paprør.
 •  

  Kvalitetskontrol samt Forskning og udvikling

  For hver enkelt batch vi producerer, tager vi en kontrol prøve til nærmere analyse, for at sikre at produktet stemmer overens med produktspecifikationerne. Med hver leverance følger “Certificate of Analysis”. Kvalitet- og produktsikkerhed er særdeles vigtigt for os, og vi arbejder løbende på at forbedre eksisterende produkter, samtidig med at vi overvåger markedet for nye og bedre råvarer til vores produktion.

  Forskning og Udvikling

  Er også meget vigtigt for os, og vi gør vores bedste for at være en førende leverandør af miljøvenlige og innovative løsninger. Vi har derfor i tankerne på sigt, at indgå i et samarbejde med DTU (Danmark Tekniske Universitet) for at sikre os den højeste kvalitet af vores produktudvikling.